söndag 23 oktober 2011

Höst i hallen

Solen skiner in på vår lilla bänk i hallen. Bänken är ju egentligen en förvaringslåda som sambon snickrade ihop en helg för att rymma alla gigantiska kassar med pappersinsamling (alla har vi väl våra knep..) På lådan ligger ett fårskinn, kuddar sydda av madrasstyg och en liten söt stickad kudde som mamma stickat i veckan.
Flätstickning känns härligt höstigt!
Ovanför lådan hänger nya canvas där barnen tryckt varsin fot och varsin hand. Är ganska nöjd över resultatet då båda barnen (och köket) hade färg högt och lågt efter vår konststund. Jag använde mig av svart och vit fingerfärg som jag blandade till en betonggrå-nyans som jag tyckte passade i vår hall.
Och så en bild behind the scenes. Utanför fönstret ser ni en skymt av hur det ser ut i vår trädgård just nu.. Vi dränerar. Tummen ner för stora jordhögar, djupa, farliga hål i marken och stora fula maskiner. Tummen upp för målbilden - en torr och fin källare som vi kan använda fullt ut.

Hoppas ni har en härlig hösthelg. Vi är inne på vår femte dag av sjukstuga men nu har barnens feber nästan gått ner och vi längtar ut till höstsolen. Kram på er.

fredag 7 oktober 2011

Trevlig helg!

Ja, så är det redan äntligen helg igen... Ja, för visst går veckorna onaturligt fort nu. Helt plötsligt är de fredag och blink blink så är det måndag morgon igen. Jag hänger inte med. Det är början på oktober och norra Sverige har snökaos...

På söndag fyller min lille kille fyra år. Det är något jag inte riktigt kan förstå heller.. Tänk att det är fyra årsedan jag blev mamma för första gången och min goa lille Noah, 4 1/2 kg (!) kom till världen.

Hoppas att ni mår bra! Sköt om er! Kram