fredag 18 juni 2010

Nya kuddar

Nu har den vita lådan från köket fått flytta till hallen. Här förvarar vi papper, glas och annat som ska återvinnas. Den är lite rå och ruffig och passar perfekt i hallen! Här kan man sitta och ta på sig skorna eller ta på barnen kläderna. För att det ska bli lite mysigt har lådan fått ett par nya kuddar med nysydda överdrag. För en tid sedan fick jag lite avsprättat madrasstyg som mamma tagit från en gammal madrass. Jag visste inte alls vad jag skulle använda tyget till med tog tacksamt emot det eftersom jag älskar mönstret;-) Nu är jag ganska nöjd med mina nya kuddar och hallen känns lite somrig!

I bakgrunden ser ni ett av våra blyinfattade fönster. Ni ser säkert också att vi varit där och skrapat lite men inte målat än;-) Hmm, man ser verkligen sitt hem med andra ögon på bild så här..

Och så var det fredag igen! Här i småstaden är det festival och vi tog en liten sväng förbi tivolit och stora scenen igår kväll. Så nu är vi invigda alingsåsare;-) Nu åker jag och barnen till mamma ett par dagar och jag hoppas på att få se en färdig altan när vi kommer tillbaka hem igen! Vi får väl se.. Kram

4 kommentarer:

Drömlägenheten/Caroline sa...

Otroligt fint! Älskar det gamla härliga mösntret som säkert kallas för ngt!

Ha en fin helg, och hoppas altanen är färdig vid hemgång!

Kram Caroline!

Ellas Hus sa...

Fina kuddar. Jag har samma tyg liggande och kommer sy en nya dynor till mina utemöbler!
Hoppas altanen är klar när ni kommer hem så ni kan njuta av den sommar som ska komma!
Kram
Ellinor

Malin sa...

Hej!

Blev så glad när jag såg tyget på dina kuddar! Det är verkligen nostalgi! Skulle så gärna också vilja ha sådant tyg! Synd att det inte var nytillverkat.

Hoppas ni får det trevligt hos mamma!

Kram Malin

Hannis sa...

Åhhh! Vad fina kuddar!
Jag har ju sånt där tyg ligger!
Vilken inspiration du bjöd mig på nu!!
Jättefint!

Kram Hannis

Ps. Blev många utropstecken *skrattar*