söndag 3 oktober 2010

Möjligheter

Jag har ett pysselrum nere i källaren. Mitt alldeles eget urtymme där mina prylar får stå framme och där jag kan kreera och skapa. Hmm, ja i teorin ja. Men i verkligenheten med småbarn och en fullspäckad vardag så finns det tyvärr inte tid att smyga ner i mitt källarrum och stänga dörren. När jag pysslar gör jag fortfarande det vid kökssbordet samtidigt som jag lagar mat till barnen, kollar på TVn, kollar datorn och hänger tvätt. Ja, flera av er känner säkert igen er. Det är svårt att få tid över bland vardagens måsten.

Trots att jag inte spenderar så mycket tid i mitt pysselrum så gillar jag att kika in där lite då och då och insupa alla möjligheter! Här finns tyger, garner och alla möjliga loppisfynd som ska fixas till. Ovan ser ni några ljusstakar som ska sprayas. Bakom står en härlig emaljskylt som jag inte riktigt vet var jag ska göra av eftersom jag redan har en emaljskylt i badrummet och en annan på badrumsdörren. Lådan är en av två gamla skrivbordslådor i en härlig grön/blå färg som eventuellt ska upp på väggen någon stans.

Hoppas ni har en härlig helg! De pratar om brittsommar i veckan och det ser jag verkligen fram mot! Kom just in från en blöt promenad med Nathalie. Värmer mig med kaffe och bloggar lite. Kram på er.

6 kommentarer:

Handgjorda drömmar sa...

Hej!
Ja, ibland räcker inte tiden riktigt till... Vad härligt det lät med en alldeles egen liten pysselvrå - perfekt! Emaljskylten var verkligen superfin - å det ska bli spännande att se ljustakarna :)
Kram Marie

Jenny sa...

Hej Claudia!
Härligt att ha ett eget pysselrum, även om du inte hinner sitta där så ofta:)

Ha en trevlig kommande vecka, hoppas de håller vad de lovat med vädret!

Kraam Jenny

Anonym sa...

Åh, hur ska du spraya dem? har också ett par såna som är fina i formen men inte färgen...

Sanna sa...

Vet precis hur det är..har även jag ett pysselrum men får lov att sitta vid köksbordet för det mesta.. =)

Kraaaam
Sanna

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Hej!

Vad härligt med ett alldeles eget pysselrum. Det skulle jag också vilja ha men saknar källare... Vilket vackert hem du har och en jättemysig blogg. Kikar förbi igen någon annan dag.

Kram Anna-Lena

Anonym sa...

Men är du galen, inte kan du väl spraymåla ljusstakarna?!
Maja