lördag 6 november 2010

Solig lördag

När vi vaknade var det dimmigt och ruggigt. Men nu skiner solen och lördagen ser ut att bli en riktigt härlig fin dag. Snart ska jag åka till en antikaffär som jag inte varit i sedan jag var höggravid med Nathalie. Ja, för ett år och tre månadersedan;-) Då hade de så mycket grejer att jag knappt kunde gå runt i butiken med min stora mage. Jag tror att det kommer att gå lite bättre idag;-) Och jag hoppas såklart på fynd!

Snart kommer barnens farfar hit och ska hjälpa sambon med det sista av staketet. Det är väl 200-300 ribbor kvar att kapa, måla och skruva upp och det tar sin tid... men snart snart är staketet uppe, barnen kan leka fritt i trädgården utan att vi är rädda för att de ska springa ut på gatan och vi kan ta tag i nästa projekt;-) Ett av alla projekt som står på vår långa lista är en köks ö som ska gå ut från väggen på bilderna. Det ska bli lite fransktbakbord-känsla med en grovt gjuten betongskiva och massor med lådor.

Hoppas ni får en riktigt härlig helg! Kram kram

1 kommentar:

Jenny sa...

Hej Claudia!
Blev lite nyfiken på vilken antikaffär du var i? Förra helgen var jag o sambon i en utanför stan som heter Magnus Antik, där är det så knökat med prylar så man knappt kan gå in:)

Hoppas du hittade nått fint!

Ha en fortsatt trevlig helg!

Kraam Jenny