lördag 11 december 2010

Inspirerande Isabell MacAllister

I senaste numret av Family Living visar superduktiga och otroligt inspirerande Isabell MacAllister upp sitt fina hem. Trots att det egentligen inte alls är min stil med en massa olika blandade färger, femtiotal och mycket prylar fick jag en oerhörd kick och lust för lite förändring här hemma.

Visst är de här härliga bilder! Klicka här för att se hela reportaget i Family Living.

Isabells dotter Della har ett helt fantastiskt rum med loppisfynd, färger, en hemmagjord stor rosett över sängen och ringar i taket. Lampan har Isabell gjort själv och jag hittade en perfekt lampskärm på vår lokala loppis i morse som jag ska förvandla till något liknande någon gång.

Det har varit oerhört lugnt här på bloggen en tid och tyvärr kommer nog inläggen fortsätta att vara glesa. Jag har börjat en ny tjänst, skolar in lillasyster på dagis och har helt enkelt väldigt lite tid just nu. Men jag älskar ju att blogga och vill inte ta en riktigt bloggpaus så istället ger jag en liten hint om att bloggen kommer uppdateras mer sällan än tidigare. Jag vet att ni förstår och jag är så oerhört glad över att ni är så många som tittar in här hos mig. Era kommentarer är guld värda! Stor stor kram till er!


5 kommentarer:

Anonym sa...

Dristig tøff tapet på veggen:)

Cathrin sa...

Känner precis som du, jag vill inte ha det riktigt så hemma men oj vilken inspiration bilderna ger. Lusläste tidningen på väg hem från stockholm i veckan och jag måste säga att jag är rätt sugen på att ha en gunga i vårt lekrum. Kanske kan man vara lite vild åtminstone i det rummet. Hm... Boken du visar i förra inlägget ger verkligen en vill-ha-känsla! Och vill virka-känsla. Måste bli klar med den där pläden så att jag får virka lite leksaker!

Ha det gott!
'Kram
Cathrin

Romantiska Hem sa...

Jag vill bara titta in hos dig och önska dig en riktigt fröjdefull jul! KRAM Petra, Romantiskahem

Mitt lilla frö sa...

det kallar jag färg! läckert men lite väl mycket för mig tror jag....

Anonym sa...

Hej! Är ny besökare på din blogg men kommer definitivt att återkomma! Jättefin och inspirerande, jag älskar precis som du att virka och pyssla hemma. Drömmer om att köpa ett trähus men ännu har vi inte haft någon tur i vårt letande... Känns extra roligt att ni bor i ett av de fina trähusen i Allingsås, är från Lidköping och brukar därför passera Allingsås på väg till Gbg/Halmstad ganska ofta och tittar alltid lite extra på de fina husen utmed vägen :) Ha en fin kväll! Mvh Linda