lördag 26 december 2009

God fortsättning från ett snöigt Alingsås

Vi hade en underbar julafton med min släkt i Mullsjö. Det var Noahs första riktiga julafton och möte med tomten. Förra julen låg vi ju deckade i influensan i soffan i Göteborg. Nathalie sov mest under julklappsutdelningen men tyckte nog annars att det var ganska mysigt med kalas! Igår på juldagen kom min mamma hit och vi tog en lång promenad genom ett regnigt Alingsås. Det gjorde inte så mycket att vi blev blöta. Barnen satt ju torra under regnskyddet i vagnen. Vi gick omkring bland de stora villorna i Sörhaga och Kullingsberg och spanade in så mycket vi kunde. Jag gillar att kika in hos andra, bara så där i förbifarten liksom. Inte för mycket så att det stör men jag är ju så nyfiken på hur andra bor!

Idag fick vi lite sovmorgon. Noah och mamma gick upp vid sju men vi övriga låg kvar en timme till. Det var otroligt skönt! Nu har vi ätit frukost men jag sitter fortfarande i mina nya pyamasbyxor. Snart ska vi ut och skotta och åka pulka för oj vad mycket snö det har kommit i natt! Härligt!

Hoppas ni har en härlig jul!

3 kommentarer:

Jenny sa...

Hej!
Här regnade det igår oxå men under natten har det kommit rejält med snö, mysigt:)

Tycker oxå att det är kul att gå o kika på hus, speciellt gamla trähus med snickarglädje (och visst spanar jag in lite genom fönstren jag med;))

Vad söta dina barn är!

Ha en trevlig annandag!

kram Jenny

Mia sa...

Vilken söt bild på barnen och skönt att ni också slapp influensan i år.

Angående homepartyn så tänkte jag börja ha det från nästa år med mina barnkläder. Sedan har jag anmält intresse på en lokal som ligger i en villa där ägaren har egen inredningsbutik i ena halvan och andra halvan är det någon som säljer barnkläder men hon har aldrig öppet. Så jag hoppas på att det skall bli ledigt i den halvan så att det finns ett ställe för folk att titta och känna på mina barnkläder.

Har inte sett eller förstått att du hade en nätbutik vad mycket fint du har. Jag lägger upp dig i min lilla butikslista och har faktiskt redan gjort en liten beställning. En födelsedagspresent till mig själv.

Kram kram Mia

Vit poesi sa...

Vilka mysbilder!! Önskar dig en god fortsättning! Kram Malin