torsdag 1 juli 2010

Vinnaren

Gammal bild på Nathalie och hennes virkade N

Oj vad glad jag är över att så många ville vara med i min utlottning! Helt otroligt! I morse drog jag och barnen vinnaren och det blev Hwita Villan som kommer att få ett lila, ljusgrönt och vitt M. Stort grattis! Maila mig din adress så kommer bokstaven med posten under sommaren!

Idag är min sista riktiga dag som föräldrarledig. I morgon vid lunchtid börjar sambons semester och vi kommer att vara lediga sex veckor tillsammans i sommar:-) I mitten på augusti börjar jag jobba sextio procent. Känns både lite sorgligt, vemodigt och roligt. En tid, som ju aldrig kommer att komma igen, är över. Samtidigt kommer det att bli riktigt skönt att få äta en måltid i längre än fem minuter, gå på toaletten med stängd dörr, prata vuxenprat utan att bli avbruten och framför allt få utlopp för min kreativitet! Hoppas ni får en härlig dag! Vi kommer mest hänga på nya altanen idag! Kram

5 kommentarer:

Hwita Villan sa...

Åhhh vad roligt! Tack!

Mejlar genast!

kram M

Jenny sa...

Hej Claudia!
Grattis till M som vann den fina bokstaven!!

Ha nu en riktigt skön semester!
Du visar väl oss bilder på altanen snart? :)

Kraam Jenny

ANETTESHUS.COM sa...

Så herlig bilde!! Kjempe-koselig blogg du har:)

Vil ønske deg en fortsatt fin sommer!!

Klem
Anette:)

Malin sa...

Vilken fin blogg du har!! Jag tänkte få passa på att meddela att jag har en tävling på min blogg där du kan vinna en valfri Lunafigur. Kolla in om du har lust!
Kram Malin

Malin sa...

Det blev lite konstigt, adressen till min blogg är www.desigofluna.blogspot.com
Kram malin