söndag 23 oktober 2011

Höst i hallen

Solen skiner in på vår lilla bänk i hallen. Bänken är ju egentligen en förvaringslåda som sambon snickrade ihop en helg för att rymma alla gigantiska kassar med pappersinsamling (alla har vi väl våra knep..) På lådan ligger ett fårskinn, kuddar sydda av madrasstyg och en liten söt stickad kudde som mamma stickat i veckan.
Flätstickning känns härligt höstigt!
Ovanför lådan hänger nya canvas där barnen tryckt varsin fot och varsin hand. Är ganska nöjd över resultatet då båda barnen (och köket) hade färg högt och lågt efter vår konststund. Jag använde mig av svart och vit fingerfärg som jag blandade till en betonggrå-nyans som jag tyckte passade i vår hall.
Och så en bild behind the scenes. Utanför fönstret ser ni en skymt av hur det ser ut i vår trädgård just nu.. Vi dränerar. Tummen ner för stora jordhögar, djupa, farliga hål i marken och stora fula maskiner. Tummen upp för målbilden - en torr och fin källare som vi kan använda fullt ut.

Hoppas ni har en härlig hösthelg. Vi är inne på vår femte dag av sjukstuga men nu har barnens feber nästan gått ner och vi längtar ut till höstsolen. Kram på er.

1 kommentar:

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Tummar ner för högar och hål, tummar upp för källaren!! :)
Skönt när det är klart men jag förstår verkligen känslan av en upp och nervänd gård.
Hha en bra vecka! Kram till dig!