tisdag 17 november 2009

Korthållare


Nu har boken Vinterns goda ting fått komma fram ur skåpet. Det är bara att inse att det är vinter. Bakom står Jag vill ha choklad med en hel massa fantastiska recept på underbara chokladskapelser! Finns det något godare än choklad? Nää, tror inte det:)


Korthållaren i fil de fer blev förra hempartyts storsäljare. Tyvärr tog de slut på Nordljuslager så på hempartyt igår kunde jag inte sälja den. Synd för jag tycker att den är så vacker i sin enkelhet. Lika fin full med kort och småprylar som helt ren. Perfekt till julkorten men även fin året runt! Tjejen i korthållaren är Nathalie och den lille killen i ramen på övre hyllan (på översta bilden) är Noah när han var bebis. Visst är de lika!

3 kommentarer:

ElinhjärtaSiri sa...

Åh jag längtar till du ska komma hem med dina fina saker till oss. Nu börjar det närma sig så att vi kan bestämma ett datum. Stora kramar

gabriella sa...

Åh choklad, det märks att vi är släkt, storasyster!
Vad kul att det går bra med alla hempartyn!

Fröken Fräken sa...

Mysig korthållare, har inte sett någon i den modellen tidigare!

Jag tror inte att det är heta element som tar död på mina växter eftersom jag aldrig har dem på.. jag tror mer att det beror på bristen på sol och att jag övervattnar.. ;-)