torsdag 2 september 2010

Hallen just nu

Titeln är ganska talande. Här hemma är varje rum i ständig förändring;-)

Jag tror inte att jag har visat er vår garderob i hallen. Garderoben stod i källaren när vi flyttade in och var ett jättetungt, otympligt och riktigt fult skåp som inte såg mycket ut till världen. Men efter att min starke sambon och svåger lyckats släpa upp skåpet en trappa och med lite färg och ett randigt tyg så är jag riktigt nöjd. Den rymmer dessutom en hel massa saker och det är ju alltid bra!

Här är en liten tjuvkik. På hyllan ligger filtar och längst fram hänger några av barnens jackor.

Ovanpå garderoben ligger morfars gamla resväska med vintermössor och vantar redo att plockas fram... fast inte riktigt än;-)

Pallen fyndade jag på loppisresan till Skåne i våras. Jag klädde den i samma tyg som jag hängde upp på garderoben. På pallen står en korgväska från Frankrike och i väskan ligger några av mina sjalar.


Sabon valde vilken knopp garderoben skulle ha. Perfekt val tycker jag!

I dag är det torsdag och jag är föräldrarledig. Solen skiner ute och det är riktigt härligt höstväder. Noah är på dagis några timmar nu och jag och Nathalie har varit ute i trädgården en liten stund. Hon har gungat och jag har läst tidningen och tagit en kaffe. Dessutom har jag beundrat vårt fina staket som börjar ta form. Sambon och svärfar grejade hela dagen igår. Men designen som jag bestämt mig för tar sin lilla tid... Smala, täta ribbor med spets målade faluröda. Nu är 70 ribbor uppe. Fattas cirka 630... haha, vi har att göra kan man säga;) Kram

3 kommentarer:

Ljuva Magnolia sa...

Härligt skåp, jättefin knopp!
Ang. staketet, den som väntar på nåt gott..

Kram Catta

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Det blev ju verkligen bra. Tycker om formen på skåpet - enkelt och bastant. :-)

Hoppas du har en riktigt fin torsdag!

Karin Lindström sa...

Hej på dig!

Vilket perfekt skåp, förvaring i hallen är toppen. Fint blev det också med tyget på både pall och skåp. Visst är det tur att man är lite sy kunnig, då kan man alltid slänga ihop något och så får man billigt lite förändring!

Hoppas din sommar varit bra. Det låter det ju i alla fall som. Vilket pyssel du fixat till med staketet då. Men det kommer ju att bli så fint när det är klart. Du får baka lite gott till deras fikaraster *ler*.

Tänk att min lilla treåring tog också sina första steg på sin ettårsdag ; )

Ha en fortsatt bra vecka!

Många kramar
Karin