fredag 10 september 2010

Sommarbokstäver

Jag har virkat och sytt några bokstäver i sommar. Jag har fått flera beställningar och förfrågningar och det är så roligt att mina barnsliga bokstäver är omtyckta;-) Ovanför ser ni det M som skickades till Hwita villan. Det var ju Hwita villan som vann min utlottning i början av sommaren och hon valde ett lila, grönt och vitt M.

Den här bokstaven står hemma hos en liten A i hans nya rum i Partille. Hans mamma beställde "ett pojkigt A".

Idag är jag hemma med båda barnen. Noah går ju på dagis fem timmar per dag tisdag till torsdag så idag ska vi till frissan. Noah har blivit långhårig och brukar säga att "en flicka måste klippa mig". En flicka, vilken som;-) Så snart ska vi gå ner till centrum och ta en lunch och klippa storebrorsan! Imorgon ska vi på 85-årskalas. Min lilla mormor fyller år och det ska bli så roligt att träffa henne och hela gänget! Hoppas att ni också har trevliga helgplaner! Kram

6 kommentarer:

Ljuva Magnolia sa...

Jösses vad duktig du är, jag fullkomligt älskar M:et, sååå fint i ett barnrum. Man kanske kan få beställa..?

Jenny sa...

Hej Claudia!
Åh de är så fina dina bokstäver!Funderar på om jag skulle beställa ett A och ett V som i Vera o Agnes? (mina syskonbarn)Återkommer;)

Fnissade lite när jag läste att Noah vill bli klippt av en flicka,hihi!

Hoppas din mormor har en riktigt fin 85-års dag imorgon!

Trevlig helg!

kraam Jenny

Ylva sa...

de är ljuvliga dina bokstäver :)

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Du gör verkligen fina bokstäver!

Helgen här hos oss har varit ganska lugn, lite slutkörd efter arbetsveckan har jag varit. Men vi har iaf tittat på lite tapeter, inför renovering av sovrummet. Alltid skoj, problemet är ju att välja. Det finns så himla mycket snyggt!

Ha det gott!

Anonym sa...

Jag log igenkännande när jag läste att Noah ville bli klippt av en flicka:) Min mor fick i uppdrag att ta med min son Simon till en frisör. Hon fick dock ej boka ngn tid utan han ville själv välja... De travade GBG runt och tittade på frissor.
- Hej! Har ni tid för en barnklippning?
- Ja.
- Vad fint. Kan vi få se den som ska klippa?
- Öhhh, javisst...???
Simon viskar till mormor: Nää, hon e inte söt nog.
Och så gick de vidare. 6 st salonger avverkade de innan han hittade sin söta frisör.

Jag undrar så vad de frissor han dissade tänkte???

//Ulle

Weronica sa...

Vilka super fina Virkade bokstäver!! Jag blev jätte inspirerad och skulle själv vilja göra bokstäver till mina barn. finns det något mönster att få tag på eller gör du dom själv?