måndag 2 augusti 2010

Fotoväggen börjar ta form

Det tar tid att få upp en fotovägg. Särskilt i en trappa, där man har alla möjliga vinklar och linjer att ta hänsyn till, och med olika sorters ramar, varav flera saknar upphängning. Dessutom har vi ju våra två små pluttisar som gärna vill hjälpa till.. Ja, man får ta en ram då och en ram då. Så här ser det i alla fall ut just nu i vår trappa. Alla ramarna har inte bilder ännu (ja, det där med att printa ut bilder tar också sin tid när man har flera tusen bebisfoton att välja mellan;-)) Haha, oj vad mycket ursäkter i ett och samma inlägg;-) Men trots att fotoväggen inte är klar är jag redan nöjd med känslan i trappan. Innan var det alldeles för mycket vitt och ganska sterilt. Nu möts man av en massa leende bebisar och pigga ögon! Det gillar jag!

5 kommentarer:

Jenny sa...

Härligt att mötas av sina barn léenden varje gång man går i trappan!

Kram jenny

Emelie sa...

Låter härligt och vem säger att den måste bli klar med ens...låt den växa genom åren. det kommer bli så mycket mer personligt!

jag håller själv just på att klurar på trappen här hemma. en tråkig furutrapp som går RAKT upp och helt utan fina finesser...;) får se vad jag kommer fram till...

ha det gott!
kram Emelie

Helene sa...

Hej Claudia!
Du har en award att hämta hos mig!
Hoppas att du har en fortsatt härlig sommar!
Kram, Helene

Cathrin sa...

Ah, det där känner jag igen - hjälpande händer i all ära, men det tar helt klart längre tid... Håller själ på och jobbar med en fotovägg. Men det är ju så svårt att välja bland alla miljoners kort, så även den delen tar tid. Din fjärilstavla var ett helt underbart fynd!

Kram
Cathrin

Noamaja sa...

Åh, vad härligt med en veranda! Jag älskar sommar och sol men sitter helst i skuggan;-) Det är alltid fint och personligt med fotoväggar!

Ha en fin dag!
Kram,
Noamaja