fredag 27 augusti 2010

Höstmys

Ja, nu är definitivt hösten här. Igår kväll, när jag åkte hemåt efter en mysig kväll med några tjejkompisar, fick jag sätta på rumpvärmaren i sätet. Eftersom jag inte riktigt velat inse att sommaren är över hade jag bara kort kjol, blus och kofta så jag antar att jag fick skylla mig själv;-)

På vår TV-möbel, ett gammmalt mörkt skåp fylld med alla fula spelare och boxar samt barnfilmer och leksaker, står nu några blockljus. Jag har plockat fram de ljus som jag stuvade undan i våras och nu finns ljus, som väntar på att få tändas, i hela huset. Sommaren är över och det är bara att gilla läget. Höst för mig är tjocka blockljus och lyxiga inredningstidningar. Inte så dumt ändå!

Nu har jag jobbat ett par veckor och det känns faktiskt riktigt kul. Det är roligt att få använda huvudet, vara kreativ och prata problem och lösningar samtidigt som det är kul att komma hem och busa och gosa med mina småttisar. Jag jobbar tre dagar och är hemma två dagar i veckan och det känns verkligen som att jag får det bästa av två världar! Hoppas att ni också har det bra! Ikväll ska jag iväg på tjejmys igen inklusive övernattning och imorgon ska vi på släktfest. Kram

4 kommentarer:

Ljuva Magnolia sa...

De var ju skönt att du hade rumpvärme i bilen, inte alla som har det. Måste vara härligt att inte jobba fullt medans barnen är små iallafall, så kommer jag nog oxå vilja ha det när jag börjar jobba igen.
Ha en riktigt skön helg!

Kram Catta

Engelska Villan sa...

Hej Claudia!
Ja, man får visst inse att det börjar lida mot höst. Hmmmm, jag är inte riktigt nöjd med det. Men men, det är ju mysigt att tända ljus, det får jag väl hålla med om :)
Jag tänkte passa på att fråga hur du monterat ihop din mormorsfilt. Har du sytt eller virkat ihop?? Och hur har du gjort det?
Kram och ha en skön helg!!
Anna

Handgjorda drömmar sa...

Hej!
Ja, nu går vi verkligen mot mörkare tider... Håller med dig om att hösten kan vara riktigt mysig med alla ljus m.m. Men, nu tycker jag allt att hösten är lite tidig....
Visst är det blandade känslor att börja jobba.. men du verkar ju ha fått till en perfekt mix! Både tid med barnen o jobb. För allt detta ger en ju trots allt så mycket tillbaka!
Hoppas du får en fin helg!
Kram Marie

Sara sa...

Hej hej!
Ja jag tycker oxå det är ganska ok med att hösten är här...
Det är ju mysigt att tända ljus och göra kransar och annat skojsigt ;)
Jag har oxå så som du att jag jobbar tre dagar i veckan och ledig resten, jag har visserligen inga barn, men det är ganska skönt ändå ;)
Hoppas att ni får det trevlig ikväll och att du får en trevlig helg.
Kram Sara