onsdag 24 mars 2010

Äggduk

Sambon är i väg på mässa i Stockholm så igår kväll när barnen somnat satt jag själv i soffan och tittade på tisdagens bra TV-program. Som många andra småbarnsföräldrar har jag svårt att bara sitta och titta på TV. Jag måste minst göra två saker åt gången. Visst kan det vara skönt att bara luta sig tillbaka i soffan en liten stund men efter mer än en kvart vill jag virka, blogga, läsa, fika, prata i telefon eller något annat samtidigt som jag följer vad som händer på TV.

Så jag hittade en grå stuvbit och lite tunt bomullsgarn som jag knepade ihop till en "äggduk". Ja, jag kallar det för det i alla fall. I duken tänkte jag förvara ägg eller små frallor så att de inte kallnar så snabbt.


Hoppas att ni har en fin vecka! Jag ser fram emot plusgraderna som de utlovat! Kanske kan man ta en fika i trädgården i eftermiddag! Kram

8 kommentarer:

Handgjorda drömmar sa...

Vilken härlig färgkombination!! Jättefint, men hur gör du när du virkar i tyg? Små hål i förväg, eller väldans smal virknål??
Kram Marie

Ellinor sa...

Himmel så fint! Blir genast sugen på att göra något liknande. Men jag har exakt samma fråga som Marie!
Kram
Ellinor

Inte bara mamma sa...

Ahh du kreativa människa den blev ju så fin.

Karin Lindström sa...

Åh så jättefint! Du är verkligen duktig. Jag har inte virkat på år och dagar men nu blir jag sugen att prova. Du får tala om hur du gjorde med tyget, det verkar vara den stora frågan *ler*.

Jag måste kolla om jag missat att länka till dig, annars gör jag det nu. Du visat alltid så mycket fint!

Ha en fortsatt bra vecka!
Kramar

Karin

Majas skafferi sa...

Hej! vilken fin "äggduk"!! Perfekt att greja samtidigt som man kollar på TV. Som synd är kan jag inte virka.. brukar roa mig med att vika tvätt jag..:)
Ha det bra!

Cathrin sa...

Är också nyfiken på hur du gjort. Känner igen det där med max en kvart utan ett projekt i handen, fniss. Säga vad man vill, men vi får ju gjort en del.
Hoppas det blev fika utomhus idag.

Har en liten sak till dig hos mig. För att du gör mig så glad.
Kram

Heléns Hantverk sa...

Jättefint !! Vilken tuff idé !
Ha en bra dag ! Helen :0)

Ellinor sa...

Du har nåt att hämta hos mig också eftersom din blogg gör mig riktigt glad!
Kram
Ellinor