onsdag 20 januari 2010

Marrakech design

Här har Nathalie lämnat sina små tofflor i badrumet;-)

Visar en detaljbild på vårt badrumsgolv. Vi har lagt in ett marockanskt betongkakel som heter Provence herrgård från Marrakech design (kolla gärna in deras hemsida). Jag älskar vårt badrum och njuter varje gång jag är där inne. Sitter gärna på det uppvärmda kaklet och klär på barnen och Noah leker gärna här inne... hmm;-) Vi har dock inte satt upp några skåp eller hyllor än så visar inga helhetsbilder. Men i bakgrunden ser ni vårt gjutjärnsbadkar som vi slipat och målat grått på utsidan. När vi tog över huset i somras rev sambon ut hela badrummet som tidigare hade rosa våttapeter och fejkmarmorgolv i plast. Idag ser det helt annorlunda ut! Jag har kvistlackat panelen i taket i två omgångar och nu håller jag på att måla första omgången med vit färg. Det tar lite tid eftersom alltid ett av barnen är med. Känns nästan som att jag tar en planka per dag... Lovar att visa för- och efterbilder när taket är klart och jag fått till lite piff!

Hoppas ni får en härlig onsdag (lillördag!) Kram på er!

4 kommentarer:

fröken knopp sa...

Så läckert golv!!! jag bara älskar det!!! Väntar spänt på resten av bilderna!!

o jag förstår precis vad du menar med att inte hinna så mycket med barn runt benen...så är det här med..hihi..

varma kramar elin

Verra sa...

Åhh vad snyggt! =) Måste kolla in deras hemsida. Behöver lite tips till vår toa uppe som så småningom ska göras om.
Ha en bra lillördag ni med!
Kramar

Mia sa...

Jättefint kakel och badkar. Ser fram emot att få se det färdiga badrummet. Önskar mig ett nytt uppe men det är tyvärr för nytt och välbevarat för att man skall göra om det. Men det är väldigt väldigt blått, mörkblått. Skall försöka ljusa upp det lite med vita möbler.
Men när man ser alla ljusa fina badrum blir man sugen på ett nytt.

Cathrin sa...

Mmmm, så fint. Å vad jag också vill ha. Ska blir roligt att få se mer.
Önskar att våra badrum var lite äldre. De var gjorda två år innan vi köpte huset och, tja, inte valda av mig, om man säger så...

Önskar dig en fin helg!