lördag 16 januari 2010

Noah har fått ett nytt skåp

Nu står det ett nytt skåp i Noahs rum. Noah tycker att det är spännande att få nya möbler och hjälpte mig att flytta över sina kläder från sitt gamla vitmålade äppelskåp (som lillasyster har fått nu) till det här nya skåpet.

Ovanpå skåpet sitter en nalle, några resväskor, en gammal kulram och min morfars gamla jordglob. Har alltid tyckt så mycket om den här jordgloben. Min morfar brukade ha den inne på sitt kontor. Då fungerade den och gav ett milt härligt sken. Tyvärr funkar inte lampan längre och den har även gått sönder lite över Atlanten. Den har varit med i många flyttar och fått endel men men jag tycker fortfarande om den där den står uppe på Noahs lilla skåp.

Nallen ser visst lite sur ut så här i närbild...

Hoppas att ni har en riktigt mysig helg och tack för alla guliga kommentarer om vår köksmakeover! Fler bilder kommer inom kort. Status just nu är: Panel färdigmålad, tak klart, hyllor och konsoler på gång, arbetsdelen inte påbörjad, nya skåp inte köpta, gammalt fått köksskåp inte hämtat. Hmm, ganska mycket kvar att göra altså;-)

Kram

3 kommentarer:

Fransk inredning sa...

Vilket jättefint skåp! Ha en trevlig helg! Kramar Susanne

Jenny sa...

Hej Claudia!
Vilket charmigt skåp och vilken fin blandning av saker på det! Kul att din morfars gamla jordglob finns kvar:)

Ha en trevlig lördagkväll!

Kram Jenny

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vilket underbart skåp, och vilken fin säng Noah har! Jag blir lite avis... ;0) Kul att du tittade in hos mig. Alltid trevligt med besök. Ni verkar ha lika många projekt på gång som vi har här hemma. Man blir liksom aldrig färdig!
Kram/ Anna