söndag 31 januari 2010

Nathalies detaljer

Här hemma har vi sjukstuga. Nathalie är förkyld och har feber. Noah är förkyld och sambon är magsjuk. Själv är jag inte sjuk alls. Än så länge. Magsjuka är ju ganska smittsamt så vi lär väl ligga utslagna allihopa lagom till kvällen...

Idag skulle Noah gå på sin första maskerad. Hans lilla kompis S fyller tre år och Noah skulle klä ut sig till snickare och Nathalie skulle vara en liten drake. Jag såg också fram emot att se alla små utklädda barn och träffa föräldrarna men det är bara att stanna hemma.

Visar några detaljbilder från Nathalies rum. Än så länge används rummet som gästrum och torkrum. Dessutom står massagebänken uppställd där och alla prylar som inte får plats någon annanstans förvaras där inne. Men snart ska Nathalie flytta in i sitt rum och då måste det bli lite ordning och reda.

En liten hylla i Nathalies rum. N:et kommer från Nordljus, ikonen är köpt i Frankrike för flera årsedan, skallran i pil har Nathalie fått från sin farmor och lammet hade jag när jag var liten.

Flaggor från Maileg, köpta på Nordljus.

På en knoppbräda hänger ett hjärta som jag satte ihop av ståltråd och lite tyg som blev över från Noahs gardin och en brun klänning som jag hade när jag var liten.

4 kommentarer:

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Så söta detaljer! Skallran i pil var verkligen söt, har aldrig sett någon sån tidigare. (Har visserligen inga barn ännu, så det är inte alltför många barnrelaterade saker jag ser...)

Hoppas ni alla känner er bättre snart!

Mia sa...

Jobbigt med magsjuka det verkar gå en del nu. Hoppas han blir bättre snart och att du och barnen slipper. Ibland har man tur.
Åh vad söta flaggorna var. Lite annorlunda än alla de man brukar se på bloggarna. Fin form och söta tyger.

Emelie sa...

Jobbigt med sjuka barn och sjuk man. =( Hoppas ni är på benen snart igen...

Man förstår att ni tycker om att renovera och hålla på. =) Det blir väldigt fint och golvet i ert badrum är bedårande vackert! Gissar att det kommer bli jättekul att ta tag i och göra iordning dotterns rum när det blir dags. *ler*

kram Emelie

Fånga dagen sa...

Ja jag kan ta nästan vad som helst men inte magsjuka, usch.
Jaså det är fler än jag som har en massagesäng, visst är det underbart?
Jo förresten Nordljus har så otroligt mycket fint och till skapligt pris tycker jag.
Kram Lena