tisdag 16 februari 2010

Kalasplanering


Snart vankas det namngivningskalas här hemma. Två små burkar med strössel och silverkulor har fått ta plats på kökshyllan. De påminner mig om att jag måste sätta igång och planera kalaset. Hittade dem på indiska och tillsammans med muffinsformarna från Rice (finns att köpa på Nordljus, 60 st för 49 kronor) blir de en härlig färgklick!


Många kramar till er denna mulna tisdag. Snart ska jag ut och dra cirka 24 kilo barn plus dubbelvagn i snömodden. Det är träning det!

6 kommentarer:

Hannis sa...

Ja inte behöver du springa på gym i alla fall*skrattar*
Söta burkar!
Gillar färgen på locken.

Må så gott/
Kram Hannis

Sussi's värld sa...

Vilka supersöta burkar, finns dom på Indiska nu?
Här blir det kalas i helgen, min "lilla" flicka blir 15...
Kramar

Mia sa...

Har också tittat på dem, men visste inte riktigt vad jag skulle använda dem till. Men nu vet jag, det är verkligen som gjorda för strössel. Tänkte även att de skulle kunna vara fina till barnens lekkök.

Lycka till med snömodden jag vet hur tungt det är. Har dessutom haft en sittandes på fotstödet.

Kram Mia

fröken knopp sa...

Oj o jag som klagar över 10 kg barn o en enkel vagn..det är ett helt företag o ta sig ut i detta vädret o vilken träning..tihi...

Ljuvliga burkar!!!

Kramar i massor!!
Elin

Emilia sa...

Så härligt det ser ut med strösslet i burkarna - och vilka fina hjärtan i föregående inlägg!
PS. Jag går på ungefär samma träningspass som du :) DS

Malin sa...

Hej!

Tack för tipset om vånings säng. Vi har haft det men sen ville vår fyra åring ha lika som sina större bröder, säng på golvet. Jag har bestämt att ta bort hans stora skrivbord och han något mindre vid fotändan av hans säng.

Vad fint det var med strössel burkarna! Lite färg klickar här och där blir man glad av. Förstår att det är som ett tränings pass med pulka och dubbelvagn. Hade det så för några år sedan också, men som sagt gymmet slapp man ju att gå på =)

Kram Malin