lördag 15 maj 2010

Kuddar

Vår säng har fått ett par nya kuddar. Jag har sytt två kuddöverdrag av linnetyg och virkat spetskanter i grått och lila. Tycker de passar så bra till det somriga överkastet från Au Maison. Gillar att pyssla i sovrumet. Känns lite lyxigt på något vis. Det är ju inte så många som ser hur man har det uppe i sovrummet så att fixa och göra det fint här är ju framför allt för mig och sambon.

Oj, vad härligt med långhelg! Igår körde jag och svärfar skräp hela dagen. Vädret var fantastiskt och jag fick mig till och med en liten bränna! Idag regnar det och är grått men i förmiddags fick jag mig en liten loppisrunda och fyndade inte mindre än två söta speglar. Nu är sambon och svärfar ute och grejar i trädgården medan barnen och jag är inne och myser. Kram

7 kommentarer:

Heléns Hantverk sa...

Så sööta kuddarna blev !!!
...och vilket jättefint badrum ni har !! Golvet är ju underbart !
Ha en bra dag ! Helen :0)

hemma hos lilla mej sa...

ÅÅåååååå vilka snygga kuddar.Kanonfina.Vad gulligt med virkad kant.Gulligt.Önskar dej en skön kväll Kramar Rita ♥

Jenny sa...

Ååååhn säger jag oxå!! Vilka fina kuddar, attans vad du är duktig Claudia!

Ha en fortsatt trevlig helg:)

Kraam Jenny

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Så himla söta kuddar!
Är det svårt att virka kanter sådär? Blir ju supersugen på att testa, sen är ju bara frågan om jag lyckas få till det lika fint som du.

Hoppas du fortfarande har en härlig helg!

Ellas Hus sa...

Ohh, vilka fina kuddar! Jag är helt såld på att virka på spets på linnetyg. Det roligaste jag virkat på länge!! Jag är så tacksam för din idé!
Ha det gott!
Kram
Ellinor

Cathrin sa...

Vilka fina kuddar! Håller med att det är en lite lyxig känsla att fixa i sovrummet. Och det lät som en fin helg ni haft. Här har det bara regnat och ingen loppisrunda blev det heller. (men mycket härligyt umgänge med goda vänner så jag skall inte klaga)

Ha en fin start på veckan!
Kram
Cathrin

Galleri MochB sa...

Tack för kommentaren inne hos mej :O) Vilket mysigt badrum ni har. Vi har samma skåp i vårt ;O) Härligt med kristallampan. Och så mysiga kuddar du gjort. Sött med spetsen.
Ha en sin dag! Kram Mia