måndag 17 maj 2010

Underbara zink

För några dagarsedan fick jag två fina gamla zinkbaljor och en hink av gulliga svärmor. Hinken är rostig och har ett hål i botten men vad gör det! De är ju helt underbara;-)

Idag är jag lite besviken över att snickarna som skulle resa takstolarna till vår nya altan blir försenade. De skulle sätta igång imorgon men kommer inte förrän om någon vecka. Sambon rev vår gamla altan i helgen så nu är det helt tomt utanför altandörrarna..

Hoppas ni fått en bra start på veckan! Jag har precis kommit hem från en löprunda, båda barnen sover och soffan är mjuk och inbjudande;-) Kram

5 kommentarer:

Karin Lindström sa...

Hej på dig!

Hoppas du har det skönt i soffan *ler*.
Så fina de är dina zinksaker. Hinken blir perfekt att plantera i. Jag brukar slå lite hål i mina så vattnet kan rinna ut. Då är ju redan din klar för det om du vill;)

Vad trist med snickarna. Hoppas de kommer snart, inte vill man vänta när man tänkt sig komma igång;)

Ha en bra vecka!

Kramar Karin

fröken knopp sa...

Åhh zink är så fint!! Jag ropade hem några på en auktion för ett tag sedan..Så fina att plantera i eller med flytväxter..Ja användningsområdet är ju oändligt..:)

Hoppas att snickarna skyndar sig, förstår att ni vill andvända er altan..!! Hoppas att du visar bilder när den är klar?!

Varma Kramar Elin

Lilla gårdshuset sa...

Tack för titten på din fina blogg. Härliga saker i zink.

Kramis/Heléne

Helt Enkelt sa...

zink kan man väl inte få förmycket av ;)
jag brukat hålla utkik på auktioner om somrarna. jag lyckades ropa hem ett stort zinkkar sist. men det är för stort att plantera i så jag får komma på något annat.

ha det gott!

s.m.i.l.e sa...

Skulle precis kommentera det Karin hann före att säga. Hål i botten är perfekt. Ett måste om du ska plantera blommor i den. Visst är det fint med zink. Jag har planterat en rosa hortensia i en stor zinkbalja jag fyndade förra veckan.

Kram :-)