söndag 23 maj 2010

I veckan fick jag Noahs första egenplockade bukett och blev så stolt att jag var tvungen att ta kort och visa upp här på bloggen;-)

I fredags var mamma, Nathalie och jag en sväng till Louisiana i Danmark (vi kom aldrig iväg veckan innan eftersom det blev så dåligt väder men i fredags hade vi verkligen tur och solen sken hela dagen;-)). På vägen ner besökte vi Nina Hartmans underbara Bohemian Hapserie i Ängelholm. Vi åt danska smörrebröd, pratade med gulliga Nina och kikade runt på alla handplockade underbara franska och belgiska gamla saker. Sedan tog vi färjan över, åkte fina Strandvejen ner och kikade på utställningen Farven i kunsten. Tillbaka i Helsingör hittade jag ett par antikaffärer och gjorde några fynd (visar i ett annat inlägg). Innan vi åkte hem shoppade vi och åt middag. En perfekt avslutning på vår lilla tripp innan vi for hemåt igen.

Hoppas att ni haft en underbar helg! En hagelskur drog just över oss men innan dess har vi haft härligt sommarväder hela helgen;-) Kram

9 kommentarer:

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Låter som en riktigt härlig tur! Och Helsingør är bara så mysigt, speciellt om man kommer en bit bort ifrån vin/öl/sprit-buitkerna. ;-)

Söt bukett! Kan tänka mig att det är lycka att få en sådan från en liten hand.

Ha det fint!

Engelska Villan sa...

Hej!!
Förstår att mammahjärtat svämmar över av en sån söt liten bukett!! Och förgätmigej som är så söta oxå.
Vilken härlig tripp ni verkar ha haft till Danmark, inté tokigt att kunna åka dit över dan.
Och så måste jag berömma dig för dina superfina kuddfodral!!! Min virknål har legat orörd i veckor. Jag har helt tappat suget. Hoppas det kommer tillbaks, för det är ju sååå roligt!
Kram Anna

Jenny sa...

Hej Claudia!
Vilken söt liten bukett din son kom med, vad gulligt av honom:)

Låter som ni hade en jättetrevlig trip till Danmark! Ser fram emot att få se dina inköp!

Ha en bra vecka!

Kram Jenny

Christina sa...

Hejsan. Danmark är ett trevligt land, åker gärna dit. Förstår att ni hade härligt. Du verkar så kreativ och duktig önskar jag också var det. Kommer ihåg när barnen var små och de kom in med nyplockade blommor som innehöll lika mycket ogräs som blommor ibland, det är tider man saknar. Din son plockade en jättefin bukett.Kram fr Christina

Vero sa...

Vad trevligt det låter. Här i ÖSthammar hade vi fint väder under lördagen och sen på söndagen så spöregnade det... Men då kunde man vara inne i lugn och ro, med gott samvete.

Vero

s.m.i.l.e sa...

Låter underbart. Den turen brukar vi också ta på sommaren. Fast jag har ännu inte besökt Nina. På att göra listan till denna sommaren, kanske.

Fortsatt trevlig vecka! :-)

Unknown sa...

Hej!
Den butiken skulle jag vilja besöka! Så fin buket då har fått av din lilla kille, ska bli roligt att få se vad du fyndat!
Kram Anna

Hannis sa...

Vad gulligt med buketten!
En fin bild också.

Låter som en väldigt härlig tripp=))
Hartman skulle jag också vilja beöka, ska finnas mycket fint där.

Kram Hannis

Malin sa...

Hej!

Vad kan var finare att få än en gåva från sina underbara barn?!
Vist blir man lika lycklig varie gång dom kommer med något, vare sig det är en sten eller en blomma =)
Må så gott!

Kram Malin